بله ؛ برای دریافت مجوز خروج بار از گمرک ، حضور مسافر الزامیست.

زمان  فرایند انجام و هماهنگی امور مربوط به فریت بار تحت تاثیر بسیاری از عوامل تغییر می کند ؛ بنا بر زمان پرواز ، مسافر می بایست از چند روز قبل در ساعات اداری برای انجام امور مربوط به گمرک و ارسال بار اقدام نماید. برای کسب اطلاعات بیشتر با نمایندگی ها یا دفاتر فروش بار ارتباط برقرار نمایید.

برای آگاهی از مسیرهای پروازی  خارجی"هما" به جدول پروازی ارائه شده در سایت "هما" مراجعه فرمایید.

جهت  مسیرهای پروازی داخلی با شماره 46628856 - 021 تماس حاصل فرمایید . 

طبق قوانین و مقررات حمل بار هوایی و برخی محدودیت های گمرکی حمل برخی کالاها با هواپیما ممنوع است .

در ذیل شماری از این کالاها را جهت آشنایی و آگاهی شما برمی شماریم :

  •  مصنوعات و مسكوكات طلا، نقره و فلزات گرانبها
  •  سنگ های قیمتی و جواهرات
  •  وجه نقد به صورت ارزی و ریالی
  •  كتب خطی و آثار هنری اصل
  •  اشیاء عتیقه با قدمت بیش از یك قرن
  •  گذرنامه

برای تغییر مندرجات بارنامه پس از رسیدن بار به مقصد، شخص فرستنده کالا باید درخواست مکتوبی را به دفاتر فروش بار "هما" و یا "شرکت های خدمات حمل بار هوایی"  ارایه کند و در نظر داشته باشید که تمام مندرجات قابل تعویض نیست .  مواردی مانند اسم گیرنده ، تلفن ، نشانی و ایمیل  به طور عموم قابل تغییر است .

حمل این نوع کالاها با محدودیت های بسیاری همراه است. قوانین و مقررات ویژه ای برای حمل و یا همراه داشتن لوازم الکتریکی که دارای باتری هستند مانند انواع باتری یدکی ، پاور بانک ها و ...  وجود دارد که فرایند حمل را  نسبت به کالای عادی پیچیده تر می کند. شماری از این کالا ها خطرناک بوده و ممکن است در زمان حمل به دلیل احتمال افزایش دما دچار انفجار یا آتش سوزی شوند.

 گیرنده با داشتن مدارک شناسایی معتبر و مجوزهای مربوط به کشور مقصد می تواند فرایند ترخیص بار را انجام دهد . چنانچه گیرنده شخص دیگر و یا شرکت (شخص حقوقی) باشد ،  برای ترخیص کالا می بایست حتما وکالت نامه محضری  به همراه داشته باشد .

در وهله نخست مورد آسیب دیده یا مفقودی قطعا بایستی درگزارش پرواز توسط همکاران واحد هندلینگ اظهار شده باشد ؛ در مرحله بعد ، پس از دریافت بار در فرودگاه مقصد و پیش از خارج شدن از فرودگاه با مراجعه به واحد "پیگیری خدمات بار" فرودگاه امام (ره) فرم دریافت خسارت را تکمیل نموده و آن را به واحد مربوطه ارایه دهد .

بار هوایی بنا بر قرارداد (بارنامه) امضا شده بین فرستنده کالا و شرکت هواپیمایی ،  دارای "بیمه فریت بار هوایی" است که سقف آن برای هر کیلو با ارایه فاکتور معتبر حدود 20 دلار محاسبه می شود  . مسافرانی که قصد افزایش سقف تعهدات بیمه را دارند ، می بایست قبل از صدور بارنامه از طریق شرکت های بیمه ای اقدام نمایند .

.این بیمه در صورت مفقود شدن بار و یا خسارت دیدن قسمت یا تمامی آن در حوادث مختلف ، موظف به پرداخت خسارت به فرستنده بار خواهد بود.

تمامی هزینه های عدم ترخیص کالا و یا دیرکرد آن به عهده گیرنده و فرستنده خواهد بود.

صفحه 3 از 12ابتدا   قبلی   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  بعدی   انتها